1 Nisan 2017 Cumartesi





DOĞUM SONRASI YIPRANAN SAÇLARA KEKİK MUCİZESİ...

"Hamilelikte saçlar muhteşem görünür ama sonrası için ciddi bir saç bakımına ihtiyaç var." tavsiyelerini sağlık ve güzellik haberlerinde okudum bol bol. Hakikaten hamilelikte sarı saça ayda bir dip boya yaptırmama rağmen parıl parıl parlayan bir saçım vardı. Ancak doğumdan sonra durum çok süratli değişti. Saçlarım döküldü, matlaştı, cansızlaştı. Bunun üstüne gidip bir de röflemi yeniletince olanlar oldu. Tüm  bu yıpranmışlığın üstüne bir de koptu. Ya kısacık kestirecektim ya da... Ya dası yoktu aslında. Kestirmek zorundaydım. Tabi o ara her zaman yağtığım gibi internetten detaylı bir doğal saç reçetesi arayışına girdim.
Çok uzatmayacağım bir çok reçete var bir çok formül.
Bir tanesi malzemelerin de azlığından ve her mutfakta oluşundan bana daha cazip geldi.
Hemen uyguladım.
Sonuç mu?
Hiç abartmıyorum saçlarım uzuyor, parlaklığını geri kazanmaya başladı, yumuşacık oldu. Kullandığım bir sürü pahallı saç kozmetiği şimdi banyo dolabında bekliyor.

Formüle gelince;
Bir cezveye bir su bardağı kadar su ekleyin. İçine 1 tatlı kaşığı kadar kekik atarak 5-20 dakika kaynatın. Sonra da zeytin birer tatlı kaşığı zeytin yağı, biberiye yağı, badem yağı, argan yağı ve sirke ekleyin.
Bu karışımı saçınıza iyice yedirin. Öyle saatlerce, gün boyu ya da bütün gece saçınızda kalmasına gerek yok. 45 dakika 1 saat yeterli.
Mümkünse 2 güne bir yapmaya gayret edin.
Sonucun muhteşem olduğunu göreceksiniz.
Siz de bebişim beni her an güzel görmeli diyenlerdenseniz, bakıma saçlardan başlamak gerekir unutmayın.

31 Mart 2017 Cuma

SOKAĞIN YENİ TRENDİ FROG JEANS...
Yerli marka Frog Jeans yaza iddialı bir giriş yaptı. Sosyal medyanın sevilen yüzü  Gizem Hatipoğlu'nun marka yüzü olduğu Frog Jeans kreasyonu göz dolduruyor. 

Yerli marka Frog, Türkiye genelindeki 11 mağazasında en moda ürünleri uygun fiyata sahip olma imkanı sunuyor.
 Frog; "HER ZAMAN FAZLA MODA" felsefesi ile bugün Türkiye’de İstanbul, Bolu, Düzce, Karadeniz Ereğli, Zonguldak, Samsun FROG JEANS İLE MODA SOKAĞA İNDİ, Ankara, Çorum, Burdur, Bandırma, Balıkesir ve Denizli olmak üzere toplam 11 mağazada uygun fiyata kaliteli ürünler sunarak müşterilerine modanın keyfini yaşatıyor. 



Mağazalaşmaya 2011 yılında Karadeniz Ereğli'de başlayan Frog, yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla büyümeyi hedefliyor. 





Fast Fashion akımını benimseyen Frog; sektördeki birçok markaya göre fiyat, çeşitlilik ve kalite konusunda müşteri memnuniyetini gözeterek farklılık yaratırken; diğer markalara karşı rekabet gücünü de hızla arttırdı.

Haber: Dinçer Karacalar