18 Eylül 2020 Cuma

Yasin Obuz'un yeni şarkısı "Ala"nın lansmanı yapıldı.

 

Survivor 2020'nin en renkli yarışmacılarından YasinObuz  yeni şarkısı "Ala'yı görücüye çıkardı. Yasin Obuz'un yeni şarkısı "Ala"nın lansmanı yapıldı. Geceye eski ve yeni Mastershef yarışmacıları, Survivor 2020 yarışmacıları, sosyal medya fenomenleri, gazeteciler ve müzisyenler katıldı.  

 

Yeni şarkısı Ala'yı 40 kişilik Survivor yarışmacıları, hayranlarıyla  klibini  ilk kez gecede ekrandan izleyen Yasin Obuz'un lansmanında  keyifli ve eğlenceli  dakikalar yaşandı. 

 

Yasin Obuz'un lansman gecesinde  saat 19.00'da yayınlanan  yeni şarkısı "Ala" 4 saatte Youtube'de 1 Milyon izlendi. 

 

Yasin Obuz'un  yeni  şarkısı "Ala" Goed Music etiketiyle tüm dijital platformlarda ve 
Netd Müzik kanalında yerini aldı. 

ELÇİN SANGU İŞ YEMEĞİNDE

 


Güzel oyuncu Elçin Sangu, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Öğle saatlerinde Galliard Restorant'ta iş yemeği için  gelen Sangu, yaklaşık 2 saat sonra mekandan ayrıldı. Mekan çıkışında muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu, “Yeni dizimizin çekimleri çok güzel gidiyor. Bugün bir toplantı için buraya geldik. Şimdi tekrar sete dönüyorum'' diye konuştu.  

Yoğun İlgiyle Karşılaştı


Son olarak ‘Kadın’ dizisinde Şirin karakteriyle ekranlara gelen güzel oyuncu Seray Kaya, önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntüledi. Ailesiyle birlikte alışverişe gelen ve alışverişin keyfini çıkaran genç oyunu, alışveriş turu boyuncu hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Genç yaştaki hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Kaya, bol bol fotoğraf çekilmesinin ardından sahil kordonuna geçip ailece akşam yemeği yedi. Yakın zamanda vertigo hastalığına yakalandığını açıklayan güzel oyuncunun keyifli ve moralinin yerinde olduğu gözlendi.

Denizden Babam Çıksa Yerim!



Eski manken Gizem Özdilli, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Yakın arkadaşlarıyla akşam yemeği için bir araya geldiğini belirten Özdilli, arkadaşlarını beklediği esnada kısa bir alışveriş turu yaptı. Meos Balık’ta yemek yiyen Gizem hanım restoran çıkışı şöyle konuştu: ''Pandemiden dolayı uzun zamandır arkadaşlarımla bir araya gelemiyorduk, pandemi süresince en çok özlediğim şey ise balık restoranı diye bilirim. Beni bilen bilir denizden babam çıksa yerim.'' diye konuştu.

14 Eylül 2020 Pazartesi

AYBEN ERSOY, DENİZ ERTEN İMZALI ’’İYİLEŞTİM’’ ŞARKISI İLE GÖNÜLLERİ FETHETTİ...



Sen  de ‘’Dünya’mızın  içten bir  İyileştim demeye ihtiyacı var’’ diyorsan, derin bir nefes al ve duyur sesini yaratılmış her zerreye…


 Yurt içinde ve yurt dışında sahne performansları ile geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan, 2017 yılında Silk Way Star ses  yarışmasında  jüri koltuğunda Türkiye‘yi başarıyla temsil eden  Ayben Ersoy’un  yeni şarkısı ‘’İyileştim‘’ Erman Çaltı Production etiketiyle dinleyici ile buluştu.


Genç şarkıcı Ayben Ersoy; Hit şarkıların söz yazarı ve bestecisi  Deniz Erten şarkısıyla bir gün dediği hayalini gerçekleştirdi ve İyileştim dedi. Sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan  İyileştim, dört gün içinde  200 bin görüntülenmeyi geçti. Şarkı ilk günden hızlı bir şekilde beğeni almaya devam ediyor.


 ‘’İyileştim ‘’adlı şarkının sözü Deniz Erten ‘e, müziği Deniz Erten ve Onur Çamur‘a, düzenleme ise; Gürsel Çeliğe ait. Video klip  ise: Erman Çaltı yönetmenliğinde  özel görüntülerle  müzik kanallarında yerini almaya hazır .


İlk Maç İlk Galibiyet İlk Sevinç...



9 yıl aradan sonra tekrar eski takımı Galatasaray'a transfer olan başarılı futbolcu Arda Turan, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Önceki gün Galatasaray Gaziantep maçında oynadığı futbol ile alkış toplayan Turan, '' Sezonun ilk maçında galibiyeti bulduğumuz için çok mutluyum. Üstün oynayan taraf bizdik. Sezonun böyle devam edeceğine de inanıyorum, Allah yolumuzu açık etsin.'' diye konuşan yıldız futbolcu kısa bir alışveriş turu yapıp daha sonra akşam yemeği yedi. 

GÜNEL ZEYNELOVA: "FIRSATI DEĞERLENDİRDİM."


Güzel şarkıcı Günel Zeynelova, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da bulunan Michella restorantta objektiflere takıldı. Alaçatı da tatil yaptığını ve tatil sonrası enerji depoladığını dile getiren sanatçı "Herkes tatilden döndü bende fırsattan istifade ederek tatile gittim. Boşluktan faydalandım, kafamı dinledim, bana çok iyi geldi" diye konuştu.