23 Mayıs 2019 Perşembe

BABALAR GÜNÜ KEYFİNİ ZİYA ŞARK SOFRASINDA ÇIKARIN…




Ramazan ayı boyunca nostaljik konsepti zengin menülere sahip iftar sofraları ile misafirlerini ağırlayan ziya şark sofrası Sirkeci ve Fatih şubesi, Babalar Günü’nde eşsiz menüsüyle sizleri bekliyor.
Çeyrek asırdan fazla süredir kebaplarının lezzetiyle kulaktan kulağa geçerek ününe ün katan ziya şark sofrası, Babalar Günü’ne özel konsepti ile yine fark yaratacak sofralara imza atacak. 
Ziya Şark Sofrası’nın adına yakışır lezzetteki menüsünde çorba, lahmacun, içli köfte gibi lezzetlerle başlayan ve ızgara tabağıyla patlıcan kebap, et şiş tavuk şiş, zırh kıyma kebabı ile devam edip, enfes tatlılar yer alıyor. 

20 Mayıs 2019 Pazartesi

BU YAZ HERKES “MUTLUYUM” DİYECEK!



 İlk iki şarkısıyla müzik listelerini sallayan Mr. Jade, merakla beklenen yeni single’ını tamamladı. Başarılı şarkıcı, söz ve müziği kendisine ait “Mutluyum” adlı çalışmayı Ramazan Bayramı’nın ilk günü çıkaracak. Single, Musicom Prodüksiyon etiketiyle dijital platformlarda yayınlanacak.

Kuzeni İsmail YK ile hazırladığı “Welcome to Turkey” ve ünlü sanatçı Niran Ünsal’la düet yaptığı “Aşk Benim Neyime” şarkılarıyla büyük ses getiren Mr. Jade, müzik dünyasındaki iddiasını yeni bir single’la sürdürüyor. Merakla beklenen üçüncü single’ını tamamlayan sanatçı, “Mutluyum” adlı şarkısıyla 2019 yazına hareket getirecek.

4 HAZİRAN’DA DİJİTAL PLATFORMLARDA
Mr. Jade, söz ve müziği kendisine ait “Mutluyum” şarkısını çok yakında sevenleriyle buluşturacak. Başarılı şarkıcı, single’ını dinleyicilerine bayram hediyesi olarak Ramazan Bayramı’nın ilk günü (4 Haziran) Musicom Prodüksiyon etiketiyle dijital platformlarda yayınlayacak.

KLİBİ İSPANYA VE BREZİLYA’DA ÜNLÜ MODELLERLE ÇEKTİ
Mr. Jade’nin “Mutluyum” şarkısına çektiği video klip de çok konuşulacak. Ünlü şarkıcının yönetmen koltuğunda oturduğu klibin çekimleri İspanya ve Brezilya’da yapıldı. Mr. Jade çekimlerde muhteşem deniz manzaraları eşliğinde ünlü modellerle birlikte kamera karşısına geçti. “Mutluyum” kıpır kıpır melodisi ve neşeli klibiyle bu yaza damga vuracak!

SÜPERSTAR AJDA PEKKAN BAYRAM’DA YALIKAVAK MARİNA SAHNESİNDE…



 Bayram coşkusu bu yıl Bodrum’da yaşanacak. Türkiye’nin en lüks etkinlik merkezlerinden Yalıkavak Marina, Ramazan Bayramı’nın ilk günü muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak. Süperstar Ajda Pekkan, STG Müzik Prodüksiyon’un organizasyonuyla Yalıkavak Marina Konser Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.
 Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan, 2019 yılının ilk açık hava konserini Bodrum Yalıkavak Marina'da veriyor. Süperstar, Ramazan Bayramı’nın ilk günü (4 Haziran 2019) muhteşem bir şovla Yalıkavak Marina sahnesinde olacak. STG Müzik Prodüksiyon şirketinin düzenlediği konser, yaza damgasını vuracak!
 MUHTEŞEM ŞOVUYLA YAKIP GEÇECEK!
 Ajda Pekkan, Yalıkavak Marina’daki konserinde başta “Yakar Geçerim”, “Arada Sırada”, “Resim”, “Yan”, “Aynen Öyle”, “Vitrin” ve “Flu Gibi” olmak üzere en sevilen şarkılarını seslendirecek. Popun kraliçesi, repertuvarında sürpriz şarkılara da yer verecek ve muhteşem şovuyla bu bayramı unutulmaz kılacak. Süperstar, muhteşem sesi, bitmeyen enerjisi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla bir kez daha kendine hayran bırakacak.
 BİLETLER SATIŞTA
 Ajda Pekkan’ın sevenleri için hazırladığı sürprizlerle renklenecek Yalıkavak Marina konserinin biletleri satışa sunuldu. Konser biletlerine Biletix web sitesinden (http://www.biletix.com/etkinlik/YV0AC/TURKIYE/tr) ya da Biletix satış noktalarından ulaşılabilir.