22 Şubat 2019 Cuma

VERSACE EMRE KAYA’YA SPONSOR OLDU!



Ünlü sanatçı Emre Kaya’nın sözü ve müziği kendisine, aranjesi Erdem Kınay’a ait ‘Nasıl Diye Sorma’ isimli teklisi bugün tüm dijital platformlarda yayında. Single ve klip için yeni imaj yapan ünlü sanatçıya müjdeli haber ise İtalya’dan geldi.

Versace sponsor oldu!
Geçtiğimiz aylarda Amerikan moda devi Michael Kors’a 1.83 milyar Euro karşılığında satılan Dünyaca ünlü İtalyan moda devi Versace, Emre Kaya’nın klibine sponsor oldu. Klipte kullanılan pantolonundan, ayakkabısına, bornozundan, yatak çarşafına kadar Versace ürünlerinin kullanıldığı klip Türkiye’de de ilk olma özelliği taşıyor.

Tamamen 3D olarak çekilen klipte, senkronlar da, sahneler de green’de çekilerek Türkiye’de yeni bir akımın öncüsü olacağı belirtiliyor. Emre Kaya’nın ‘Eros’u canlandırdığı klip, Beyonce, Justin Timberlake, Kylie Minoge, Rihanna kliplerinin yapıldığı biçimde yapıldı ve Visual effect’ler için Londra’ya gönderildi. 2 aylık bir çalışmanın ardından bugün tüm kanallarda yayına girdi.

BU KANALIN TÜM GELİRİ, DOWN SENDROMLU 6 GENÇ İÇİN...




2000’li yıllarda BBG yarışma programı ile tanınan... Sonrasında birçok Dizi-Film-Program projesi ile sektörün içerisinde yer alan Melih Değirmenci... Bugün katıldığı Kanal D ikinci sayfa programında bir kampanya başlattı...
Cemalım Türküsünü Cover yaparak You Tube kanalında yayınlayan Sanatçı, “Bu kanalın Tüm geliri Down sendromlu 6 gencimizin okul ve terapi masrafları için harcanacak” dedi.

Melih Değirmenci, “Bundan 3 ay önce Ege üniversitesi hastanesi çocuk onkoloji bölümünde yatmakta olan, çocuklarımıza hediye dağıtmak için kolları sıvamıştık.Onu başardık. Şimdi ise down sendromlu 6 gencimizin okul ve terapi masrafları için yola çıktık. Bir türküyü cover yaptık, YouTube kanalımıza koyduk. Bu kanalın tüm geliri ve 21 martta Ulusal Down sendromu derneği ve bize destek verecek sanatçılarımız ile yapacağımız konser ile hedefimiz, bu 6 gence gelecek sağlayabilmek... Umduğumuzdan daha iyi geçerse, daha fazla kişiyede ulaşabiliriz.” Dedi...
2000 yılındaki yarışmadan kazandığı para ile ameliyat yaptıran ve aynı zamanda bir okula destek olan Melih Değirmenci, Şimdiki hedefi ile sanatçılara örnek olmak istiyor...

 You Tube Link : https://youtu.be/8SQFBORdHFY

İBRAHİM ERKAL’IN VELİAHDI EMRE HANCI’DAN YENİ ALBÜM…





Merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın “veliahdım” dediği genç şarkıcı Emre Hancı, yeni albümü “Veliaht”ı çıkardı. 18 Şubat’ta çıkan albümün  çıkış şarkısı, Ahmet Selçuk İlkan’ın hem yazdığı hem de sesiyle eşlik ettiği “Her Şeyi Bitirdik”.


2017 yılında aramızdan ayrılan fantezi arabesk müziğin sevilen sesi İbrahim Erkal’ın veliahdı olarak gösterdiği ve ilk albümünün süpervizörlüğünü üstlendiği Emre Hancı, ikinci albümünü tamamladı. “Her şeyi bitirdik” adlı albüm, 18 Şubat Pazartesi günü 3 Adım Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. 

ÇIKIŞ ŞARKISI AHMET SELÇUK İLKAN İMZALI

“Her şeyi bitirdik” albümünün çıkış şarkısı olarak, sözleri ünlü şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği Mustafa Sayan’a, aranjesi ise Sezgin Gezgin’e ait “Her Şeyi Bitirdik” şarkısı seçildi. Ahmet Selçuk İlkan, Emre Hancı’ya büyük destek vererek stüdyoya da girdi ve şarkıyı onunla birlikte seslendirdi. Albümde “Emre Hancı feat. Ahmet Selçuk İlkan” olarak yer verilen şarkıya çekilen video klipte ise yönetmen koltuğuna Erkan Nas oturdu. Klip, albümün çıkışıyla birlikte müzik kanallarında yayınlanmaya başldı ve büyük bir beğeni topladı. Aynı zamanda 3 şarkılık maxsi single de Ahmet Selçuk İlkan’a ait 2 eser daha bulunuyor… Çalışmalar esnasında Emre Hancı’yı Prensi olarak adlandıran İlkan “Rahmetli seni Veliahdı ilan etmekte gayet haklıymış” diyerek prens tacını takmış oldu…


KLİP LİNKİ 


20 Şubat 2019 Çarşamba

CUMALİ ÖZKAYA MÜZİK LİSTELERİNİ ZORLUYOR!



Okuduğu Tekirdağın Üzümü şarkısı ile Youtube Dünya listelerine giren tek türkücü
olan Cumali Özkaya ses getiren projelerine bir yenisini daha ekledi.

“SEVDALANDIM”A ÖZKAYA YORUMU!

Anadolu müziğine kendi imzasını atmayı başaran Cumali Özkaya, müzik severleri şaşırtacak bir cover’a daha imza attı.
Dikkat çeken sesi ile müziğimize ses olan Özkaya bu sefer gençlerin ve sevdalıların beğenisini kazanacak bir eser ile müzik severlerin huzurunda.