13 Ağustos 2020 Perşembe

BEŞİKTAŞ SORUSU GÜLÜMSETTİ

Yıldız futbolcu Gökhan Töre, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da görüntülendi. Öğlen saatlerinde arkadaşlar ile birlikte Galliard’a gelip yemek yiyen Töre, mekan çıkışında objektiflere poz verdi. Sonrasında Vadistanbul moda caddesine giderek lüks mağazaları gezip sezonluk ürünleri inceleyen milli futbolcunun adı Beşiktaş ile anılması hatırlatılması üzerine cevap vermeyip tebessüm etmesi gözlerden kaçmadı. Yeni Malatyaspor'da başarılı bir sezon geçiren ve eski hocası Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın başına geçmesi ile birlikte tekrar Beşiktaş'a dönmesi için teklif yapılan Gökhan Töre, bu sorulara resmi bir açıklama yapmaktan kaçınması da dikkat çekti. 

12 Ağustos 2020 Çarşamba

HERKESİN İŞİ İYİ OLSUN

Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz gün Vadİstanbul’da görüntülendi. Akşam saatlerinde Vadi Grey'de arkadaşları ile buluşan Sarıtaş, yaklaşık 2 saat sonra mekandan ayrıldı. Mekan çıkışında muhabirlere tek başına fotoğraf veren başarılı oyuncu, sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Sarıtaş, “Yeni dizimizin çekimleri çok güzel gidiyor, nasipse Eylül ayında seyirci ile buluşmayı planlıyoruz” dedi. Eski partneri Hande Erçel’in dizisi sorulması üzerine “herkesin işi iyi olsun, çünkü bir dizi çekiminde o kadar çok emekçi insan çalışıp, evine ekmek götürüyor ki. Herkesin reytingi bol olsun” diye konuştu. 

SARUHAN HÜNEL'DEN DOST ZİYARETİ




Yakışıklı oyuncu Saruhan Hünel, geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Jupiter Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Topal ile Vadİstanbul’da görüntülendi. Tayfun Topal’ın sahibi oldu Vadİstanbul Grey’de buluşup yemek yiyen yakın dostlar sonrasında muhabirlere poz vermeyi ihmal etmedi. Mekandan ayrıldıktan sonra kısa bir alışveriş yapan Hünel, ''Tayfun benim çok eski dostum, ne zamandır yanına uğramak istiyordum. Bugüne kısmet oldu. Çok güzel mekan yaratmış'' diye konuştu. Pandemi sürecin de neler yaptınız? sorusuna ise ''evde sadece oturdum. Hala işim olmadıkça çıkmıyorum. İnşallah en kısa sürede bu pandemiden kurtulup normal hayatımıza döneceğiz'' dedi. 



ÜNLÜ RAPÇİ BURAK KİNG ‘DEN 15 GÜNDE YENİ ŞARKI

Burak King ‘in yeni şarkısı ‘’Gidesim Var’’ yayında

 

‘’Günah Benim Suç Benim ‘’ ‘’Koştum Hekime ‘’ ‘’Yanıyoruz ‘’ ‘’Var Git ‘’  ‘’Sızı  Kaldı‘’ ‘’Bi Sonu Var Mı?‘’  ‘’Paramparça’’ ‘’Eyvallah ‘’feat ve teklileriyle toplamda milyonlarca izlenmeye ulaşan , kısa zamanda  güçlü bir kitleye sahip  olan Burak King  ;   gece gündüz çalışarak ve üreterek   on beş günde yeni şarkı yayınlayacağını belirtti. Her  yeni şarkı benim için bir teşekkür diyen Burak King yeni şarkısı ‘’Gidesim Var ‘ı hayranları ile buluşturdu.

 

Söz ve Müziği kendisine ait olan ,aranjörlüğünü Alican Buğutu ve Özkan Meydan ‘ın üstlendiği ‘’Gidesim  Var ‘’  DMC  etiketiyle tüm dijital platformlarda  ve  Netd Youtubekanalında yayınlandı.Video klip; Kadir  Yücel yönetmenliğinde çekildi.

 

Burak King ‘in ‘’GİDESİM VAR ‘’ isimli yeni teklisi  ve video klibi  çıktığı andan itibaren Youtube ‘da  trendlerde ve Spotify de en çok dinlenenler  arasında  yerini aldı.