16 Mart 2018 Cuma

AFRODİT: ÇİKOLATAYI AŞKA DÖNÜŞTÜREN LEZZET


İstanbul’da ilk şubesini açan Chocolate Planet, çikolata tutkunlarına farklı ve özel alternatifler sunmaya devam ediyor. 

ChocolatePlanet’in eşsiz lezzetleri arasında yerini alan, çilek ve fransız bisküvisinin eşsiz uyumunu damaklara taşıyan “Afrodit”çikolatanın enfes tadını farklı aromalarla deneyimlemeyi sevenlere heyecan verici bir alternatif sunuyor.
Başlı başına bir lezzet yumağı olan organik çileklerin, sütlü çikolatalı fransız bisküvisi ile buluştuğu “Afrodit” hem damağa hem de göze hitap ediyor. Birinci sınıf Belçika çikolatası ve organik çileklerin lezzet dansına krep kırıkları ve kremşanti eşlik ediyor.
Chocolate Planet; özel olarak Belçika’dan getirilen doğal malzemelerle Türk çikolata ustalarının elinde hayat bulan çikolata ve pastaları ile keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.  Özel spesiyaller, pasta ve cheesecakelerin yanı sıra birbirinden lezzetli çikolatalardan oluşan yaklaşık altmış çeşit ürün iştah kabartıyor. Çikolata mutluluğuna birbirinden leziz kahveler de eşlik ediyor.

14 Mart 2018 Çarşamba

MÜSADENİZLE'DE BU HAFTA...


Uzun yıllardır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapmış olduğu televizyon programlarıyla ve Doktor lakabıyla tanınan Ufuk Soğur, sunuculuk kariyerine artık Türkiye’de devam ediyor. 
Ufuk Soğur, “Müsadenizle” isimli yeni programıyla her Çarşamba saat 23.15’de canlı yayınla Kanal T ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.
Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu programa bu hafta eski dönem Survivor yarışmasının en renkli isimlerinden Seda Aktuğlu ve son dönemin dikkat çeken Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Buse Doğan konuk oluyor.