29 Ağustos 2020 Cumartesi

NASSA NEF & 6İANT & CEYDAR'DAN DİKKAT ÇEKEN DÜET...


Burak King'le beraber çocukluğundan bu yana Hollanda’da  Türkçe rap müzikle büyüyen  ,  ilk profesyonel müzik hayatına geçtiğimiz aylarda  “Sana Yazamam” adlı şarkısıyla  giriş yapan Nassa Nef sürpriz düet şarkısıyla dikkat çekiyor. 

 

 Hollanda’da kısa süre içerisinde onlarca şarkı  yapıp büyük beğeni kazanan 6iantla beraber yaptıkları “Benim gibi sev” 21 ağustos’ta Goed Music etiketi ile tüm dijital platformlarda ve Youtube Netd Müzik kanalında dinleyici ile buluştu.

 

Sözleri ve yorumu Nassa Nef & 6İantla ‘ya ait olan, hayran kitlesi  tarafından çok beğenilen,  Benim gibi sev ‘in müziği ve aranjesi Ceydar Müziğe ait. İstanbul’da çekilen klibin yönetmenliğini ise; FerrellLuciano yaptı



Video klip; müzik kanallarında yerini almaya hazır.

28 Ağustos 2020 Cuma

GENÇ YÖNETMEN CAHİT KAYA DEMİR'DEN BAŞARILI PROJELER...



Kaçak, Sarmaşık, Anne gibi birçok tutulan projede yer alan Cahit Kaya Demir Fox TV'de yayınlanan İlker Kaleli'nin başrol oynadığı Öğretmen dizisinde yönetmen koltuğuna oturdu. Lütfi, Ferege gibi kısa filmlerde de imzası bulunan genç yönetmenin en iyi kısa film ve en iyi yönetmen olmak üzere pek çok ödülü de bulunuyor.