7 Ekim 2017 Cumartesi

OJE SÜRERKEN TAŞIRMA DERDİNE SON…

  


Oje sürmenin en meşakkatli ve can sıkıcı tarafı tırnak kenarlarına taşması aşamasıdır. Bundan dolayı pek çok kadın ojesini ya kuaförde sürdürmeyi ya da ojesiz tırnaklarla gezmeyi tercih eder. Co Nail’s Effect Tırnak Bandı bu soruna çözüm sunacak harika bir ürün geliştirmiş. 


İz bırakmayan yapısı, kolay sürülebilir, hemen çözülebilir formülü ile tek seferde pratik oje sürme olanağı sunan Co Nail’s Effect Tırnak Bandı tırnak kenarına bulaşan ojenin kolayca temizlenmesini sağlar. Fırça ile sürülen sıvı solüsyon kuruduktan sonra kolayca soyulur. Tırnak Bandı ojenin taşmadan sürülmesini sağlamasının yanı sıra içeriğindeki Glycerin ve Provitamin B5 ile tırnak çevrenize bakım yapar.


Nasıl kullanılır?
Tırnak Bandını özel aplikatörü ile ojenin bulaşmasını istemediğiniz bölgeye fırçası yardımıyla sürün. Ojeyi uygulamadan önce 2 dakika kuruması için bekleyin. Ojenizi sürün. Ojenin kurumasını beklemeden tırnak bandınızı cımbız yardımı ile veya elinizle soyun. 

Haber: Dinçer Karacalar

5 Ekim 2017 Perşembe

HABERUÇUR’UN RÖPORTAJI GAZETE MANŞETİNE KONU OLDU…




Geçtiğimiz günlerde Ağrılı İş adamı Kasım Bayram’ın olağanüstü yaşam mücadelesini ve ibretlik başarı hikayesini haberuçur’da yayınlamıştık. “Dürüstlük ve dayanışma can suyum oldu” başlıklı röportaja  Ağrı’nın en prestijli gazetesi tam sayfa ayırdı. 

2 Ekim 2017 Pazartesi

“SOSYAL MEDYADAKİ MUTLULUK POZLARININ HEPSİ YALAN!”


Son dönemde ‘Gecede Saklı Yalnız Aşklar’ kitabıyla adından oldukça söz ettiren ünlü yazar Adil Yıldırım yine çok çarpıcı açıklamalar yaptı. 


Kadın ve erkeğin son yılarda aşk yerine daha çok sevginin peşinden gitmeyi tercih etmesinin nedeni sorulan ünlü yazar açıklamaları ile dikkat çekti.


Adil Yıldırım, ”Bana göre bunun sebebi her ortama hükmeden sevgisizlik. İş hayatına, günlük hayata ve şehir yaşantısına çok dehşet bir sevgisizlik hakim. Sevilmek en basit ve yalın haliyle gerçekten sevilmek herkesin en temel ihtiyacı. Buradan yola çıkarsak insanlar bunun eksikliğini hissettikçe daha da kibirli oluyorlar ve sanki inanılmaz ölçülerde mutluymuş gibi sosyal medya pozları veriyorlar… Oraya baktığımız zaman herkesin keyfi yerinde. İşin ilginç tarafı gerçeğin böyle olmadığını bilmeyen yok. Zira bu aralar kimse basit bir insani sevgiyi bulamıyor” şeklinde konuştu.

HABERUÇUR’UN RÖPORTAJI BUGÜN SABAH GAZETESİNDE HABER OLDU…





Sevim Eraslan’ın akciğer kanseri ile verdiği ibretlik mücadeleyi “Kansere seyahat ederek meydan okudu” başlığı ile 28 eylül tarihinde yayınlamıştık. Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Özkan Demirhan’ın yaptığı başarılı ameliyat sonrası hayata yeniden bağlanan ve seyahat ederek kanseri yenen Sevim Eraslan’ın hikayesi “Gezdi, gördü, hastalığına meydan okudu” başlığı ile bugün Türkiye’nin en çok okunan gazetelerinden SABAH’ta haber oldu.