14 Eylül 2019 Cumartesi

KALEMİNİ REYTİNG’E KIRDIRTMAYAN GERÇEK YAZARDIR



Son dönemde kitaplardan uyarlanan birçok başarılı eser bulunuyor. Durum böyle olunca da yapımcılar, yazarların en son satan kitaplarına yöneliyor. Genç kuşağın başarılı yazarlarından Ethem Emin Nemutlu'nun kitapları da son dönemde yapımcıların gözdesi oldu. “Ben de sevdim”, “Hangimiz Sevmedik” , ”Dua kader değiştirir” ve “Nasip Niyete Vurgundur” kitaplarının tümü için teklif aldığını belirten genç yazar,  yapımcıların ilgisinden son derece memnun olduğunu belirtti.
Dünyadaki pek çok yazarın aksine kitaplarındaki hiç bir konuya yapımcının müdahale etmesini istemediğini belirten Ethem Emin Nemutlu, kitaplarındaki temanın olduğu gibi korunmasını istediği için birçok teklifi de geri çevirdiğini belirtti. 
Her kitap varlığını okuyucusuna borçludur
Kitaplarındaki dokunun, reyting kaygıları ile bozulmasından son derece endişeli olduğunu ifade eden genç yazar; “Daha çok para kazanmak adına yapılan bu müdahalelerin okuyucuya yapılan haksızlık olarak görüyorum.  Televizyonun kitleler üzerindeki gücünü reyting uğruna kullanarak, kadına şiddet, taciz, çocuk istismarı gibi konuları sürekli gündemde tutulması Türk aile yapısını olumsuz etkiliyor. Bu nedenle birçok anlaşma aşamasından geri döndüm. Her kitap varlığını okuyucusuna borçludur. Bu borç manevi değerleri koruyarak ödenebilir.” dedi.

ÇATIDA KLİP




Dokuz başarılı kadından oluşan ve Türkiye'nin ilk kadın orkestrası olma özelliğini taşıyan İstanbul Girls Orchestra,''Hünkar'' isimli yeni şarkılarını kliplendirdi. Unkapanı plakçılar çarşısının çatısında gerçekleştirilen klip oldukça renkli görüntülere sahne olurken, çekimler 24 saatte tamamlandı. Yapımcılığını Filiz Naz'ın üstlendiği projenin detaylarını anlatan grubun solisti Seda Yüksel; çok güzel bir şarkı hazırladık. Umarım dinleyenlerde bizimle aynı fikirde olacak. aynı zamanda  müzikal anlamda Türkiye de bir ilk olmak gurur verici. Ekip arkadaşlarımla birlikte kadınların neler başarabileceğini bu anlamda da göstermek istedik. Hepimiz alanında başarılı isimleriz yaptığımız ve yapacağımız işlerle de bunu göstermek istiyoruz dedi.