4 Mart 2020 Çarşamba

SELMİ ANDAK şarkılarına füsunSu yorumu!



1995 yılında Arzu Ece ile birlikte Eurovision şarkı yarışmasında Melih Kibar şarkısıyla Türkiye ‘yi temsil eden , uzun yıllardır özel organizasyonlar  da , orkestrası ile sahne alan füsunSu arşivinde yer alan bir çok eserini Youtube kanalında ve tüm dijital platformlar da yayımlamaya başladı.
 1978 yılında Ersan Erdura tarafından seslendirilen ,müziği Selmi Andak ,sözleri Özdemir Kaplan ‘a ait  ‘’Acılar  Sürekli Olamaz ‘’ adlı şarkıyı füsunSu rap müziğinin sevilen ismi Rey ile yeniden yorumladı.

Aynı zamanda2002 yılında Varna Uluslararası DiscoveryŞarkı Yarışmas’ında  füsunSu’ya ‘’En İyi Artistlik Performans Ödülü ‘’ getiren  sözleri Nezih Topuzlu ‘ya ait, müziği Selmi Andak şarkısı olan ’YAŞAMAK ‘’  dafüsunSu yorumu ile  yeniden yorumlandı. Selmi Andakimzalı iki şarkı Loras Prodüksiyon etiketiyle  tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Loras Stüdyolarında kaydedilen  ‘’Acılar Sürekli Olamaz‘’ ve ‘’Yaşamak  ‘’ adlı   özel şarkıların yeni düzenlemesi Ogün Sayharman imzası taşıyor .

ROBOT TRENLER ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR!




MACERA DOLU ROBOT TRENLER GÖSTERİSİ 14 – 22 MART’TA VADİSTANBUL’DA…


Vadistanbul, çocuklar için eğlence dolu bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çocukların severek izlediği ‘Robot Trenler’ çizgi dizisinin sevilen karakterleri KAY ve ALF çocuklarla buluşuyor. Bir tren şehrindeki maceraları konu alan Robot Trenler’in eğlenceli şovu, çocukların güzel vakit geçirmesi için 14 – 22 Mart tarihleri arasında Vadistanbul zemin katta 14.00–16:00–18:00 saatlerinde gerçekleşecektir.
Çocuklar, Vadistanbul’da kurulacak etkinlik alanında en heyecanlı ve en eğlenceli gösterilerini sergileyecek olan KAY ve ALF ile gösteriden sonra sohbet edip fotoğraf çektirme fırsatı yakalayacaklar. Heyecan dolu gösteriye, 3-11 yaş arası tüm çocukları bekliyoruz.

 ÜNLÜ MODACI GİZEM SARI TEKİN’DEN 2020 YAZ MODA SEZONU ÖNERİLERİ



Ünlü moda influencerların’dan biri olarak öne çıkan Gizem Sarı Tekin yaptığı paylaşımlarla da çok fazla dikkat çekiyor.

Genel olarak moda ve makyaj üzerine paylaşımlar yapıyor ve bu paylaşımlarından dolayı büyük bir hayran kitlesine sahip olmuş durumda.

Bizler de sizler için Gizem Sarı Tekin'den bir kaç tüyo aldık. İşte o tüyolardan bazıları;

- Beyaz renk kıyafet giymek için en doğru sezon hangisi?

Bence beyaz renk giymek için en doğru sezon kesinlikle kış sezonu çünkü kışın hava oldukça karanlık o sebeple beyaz veya açık tonlarla görünümümüzü daha aydınlık hale getirebiliriz.

- İlkbahar mevsimi yaklaşmaya başladı. İlkbahar / Yaz koleksiyonunda hangi detaylar öne çıkıyor?

İlkbahar yaz sezonunda pembeler turuncular sarılar kısacası sıcak tonları çok fazla göreceğiz.Yelek ve örgü parçalar özellikle örgü bra lar bu sezon çok trend.

- Harika bir göz makyajı nasıl yapılır?
Harika bir göz makyajı için aslında kendi goz yapımızı tanımamız ve gerekli. Bu yaptıkça gelişen bir beceri gibi düşünebiliriz ama püf nokta bence bakışlarımızı yukarı taşımak. Doğru malzeme secimi de önemli.

- Kombin yapmak aslında çok zor bir iş.
Bunu daha basit yapabilme yolları var mı?

Bence belli bir renk skalasında kalmak işi oldukça kolaylaştırıyor.dolabınızda aynı tonları kullandığımız zaman fazla efor harcamadan ister istemez parçalat bir araya geldiğinde birbirine uyum sağlıyor ve kombin gibi görünüyor.