14 Mart 2019 Perşembe

PROF. KALKO’NUN KİTABI “YÜREĞİNDE YER AÇ” NİSANDA OKUYUCU İLE BULUŞACAK…


Sıra dışı ameliyatların ardından sıra dışı bir kitaba imza atmaya hazırlanıyor. Prof. Dr. Yusuf Kalko anılarını yazdığı kitabı “Yüreğinde Yer Aç”ın nisan ayında tüm kitapçılarda satışa çıkacağının müjdesini verdi.


Uzun bir süredir sosyal medyada “Pazar Yazıları” adı altında paylaştığı anıları büyük beğeni toplayan Kalko’nun merakla beklenen kitabı nisan ayında raflarda yerini almaya hazırlanıyor.
 Kitabının içeriği ile ilgili bilgi veren Prof. Kalko,“Varoşlardan gelen çocuğun geçtiği çetin yollar ve profesör olma yolunda verdiği mücadeleleri takipçilerimiz çok sevdi. Bu yazıları yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak paylaşıyoruz. Burada sadece bir başarı hikayesinden bahsetmiyoruz. Unutulmaya yüz tutmuş gelenek, görenek, örf ve adetlerimizden söz ediyoruz. 70’li – 80’li yıllarda çocuk olmaktan bahsediyoruz. Aile olmanın, sevgi ve insan biriktirmenin öneminden bahsediyoruz. Yeni nesle ilham olacak yaşanmışlıklardan bahsediyoruz. Takipçilerimizin yoğun isteği üzerine de bu yazıları kitapta toplamaya karar verdik. Çocuklarımıza bir nebze de olsa umut ve ışık olacağını düşünüyoruz bu projenin.” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder