Yeme-
içme ve eğlence sektörüne yön veren çok değerli isimlerden oluşan Gecce Gurme
Kurulu, dün akşam Türkiye’nin en iyi mekanlarını “2020 Gecce Guide” için puanlamak
ve
16 Mart 2020’de Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşecek olan Gecce Mekan
Ödülleri için mekanların ön elemelerini gerçekleştirmek üzere
Büyükyalı–Bir Deniz Semti’nde düzenlenen yılbaşı yemeğinde bir araya geldi.
Türkiye’nin en iyi gazetecileri, köşe
yazarları, gurmeleri, yeme, içme ve eğlence sektörüne yıllarını adamış en iyi
isimlerin yer aldığı Gecce Gurme Kurulu, gastronomi sektörünün nabzını tutmaya
devam ediyor.
Çok değerli Gecce Gurme Kurulu üyeleri, 2020 Gecce Guide Limited Edition dergisinde yer alacak mekanları puanlamak ve 16 Mart 2020’de Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşecek olan Gecce Mekan Ödülleri için mekanların ön elemelerini gerçekleştirmek üzere Büyükyalı – Bir Deniz Semti’nde toplandı.
Çok değerli Gecce Gurme Kurulu üyeleri, 2020 Gecce Guide Limited Edition dergisinde yer alacak mekanları puanlamak ve 16 Mart 2020’de Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşecek olan Gecce Mekan Ödülleri için mekanların ön elemelerini gerçekleştirmek üzere Büyükyalı – Bir Deniz Semti’nde toplandı.
Kenan Erçetingöz ve Gül Erçetingöz
başkanlığında düzenlenen Gecce Gurme Kurulu toplantısı; Güneri Cıvaoğlu,
Ertuğrul Özkök, Mehmet Yaşin, Dilara
Koçak, Yelda İpekli, Sermet Severöz, Arda Türkmen, Uğur Talayhan, Elif Edes
Tapan ve gastronomiye gösterdikleri büyük ilgi ve destekle gastronomi merkezi
olma yolunda ilerleyen Büyükyalı projesiyle köprü görevi kuran Jale Balcı’nın
katılımıyla gerçekleşti.
Gurme Kurulu Üyeleri, Gecce’nin hazırladığı dosyaların içerisinde yer alan
onlarca mekanı puanlama çizelgesi doğrultusunda değerlendirdiler. Dosyalarda
yer alan mekanları puanladılar. Gurmeler, Türkiye’nin dört bir yanından favori
mekanlarını değerlendirme dosyasına eklediler.
Gurme Kurulu Üyeleri bu özel geccede, yeni konsepti, benzersiz ayrıcalıkları ve çok
özel içerikleriyle 2020 Gecce Guide Limited Edition’ı ve 2020 Gecce Mekan Ödülleri’ni konuştular.
Büyükyalı’nın başarılı şefi Yakup Tutuş, bu akşama özel hazırladığı
birbirinden lezzetli sunumlarla Gecce Gurme Kurulu’na adeta bir lezzet
şöleni yaşattı. Sütlü yer elması çorbası
ve serpme meze tabağıyla başlayan yemekte ara sıcak olarak içli köfte ve taş
fırında pide çeşitleri servis edildi. Ana yemek olarak ise şefin tercihi kuzu
incik, bademli jasmin pilav ve karamelize kestaneden yana oldu. Sıra tatlılara
geldiğindeyse sakızlı fırın sütlaç, mozaik tatlısı ve fırınlanmış helva masaya
servis edildi.
Büyükyalı’da
gerçekleşen bu keyifli Gecce Gurme
Kurulu toplantısından tüm Gurme Kurulu Üyeleri yüzleri gülerek ayrıldı.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder