13 Mayıs 2018 Pazar

BİR OTELİN ÖTESİNDE "ALAÇATI SEVEN ROOMS BOUTIQUE OTEL"



Güneyde güneş yüzünü gösterdi tatil sezonu tüm hızıyla açıldı. Ünlülerin uğrak yeri Alaçatı ise mart ayı itibari doldu bile. Ege’nin şirin kasabalarından Alaçatı cumbalı taş evleri ile meşhur. Arnavut kaldırımlarındaki begonviller ve sardunyalar, rengarenk kapı ve pencere süsleri… Restoranların ve kafelerin de konseptini atlamamak lazım. Mavi tahta sandalyeler, yöresel desenli masa örtüleri Alaçatı’ya özgü muhteşem bir atmosfer yaratıyor. Alaçatı pazarını, antikacıları, hediyelik eşya dükkanlarını da unutmamak lazım. Muhteşem Alaçatı kumsalı, Aya Yorgi plajı… Alaçatı’nın özellikleri saymakla bitecek cinsten değil aslında… Gün batımını, yer değirmenini, Çeşme kumrusunu da eklemeden geçemeyeceğim. Alaçatı’da konaklamaya gelince. İşte o da Alaçatı’ya gitmek için önemli bir denen. Muhteşem butik otelleri insanı adeta büyülüyor.


Bu büyülü mekanlardan biri Seven Rooms Boutique Otel. Ünlülerin de konaklamada tercih ettikleri bu mekan aslında bir otelin ötesinde.

Otel sahibi Tuğsan Ersin Seven Rooms’un neden bir otelin ötesinde olduğunu anlattı.


Buranın en büyük özelliği sıcak ve samimi bir atmosfer yaratmış olmamız. Dekorasyonu ve dekorasyonda kullandığımız tüm malzemeleri özenle seçtik. İnsanların burada evindeki rahatlığı ve konforu bulması için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük.


Personelimiz tecrübeli ve son derece samimi. Kaliteli bir hizmet en önemli önceliğimiz.


Ücretsiz olarak sunduğumuz muhteşem bir yöresel kahvaltımız var.

Alaçatı’nın en güzel mekanları ile anlaşmamız var. Konaklayan misafirlerimize anlaşmalı restoranlarda indirim imkanı sunuyoruz.

THY ve kamu çalışanlarına özel indirimler sunuyoruz.


Havuzumuz jakuzili.

Tam bir motor tutkunu olan Tuğsan Ersin bisiklet ve motor kiralama hizmetini de müşterilerine sunduklarını belirtti. Alaçatı’nın güzelliklerini keşfetmek ve doyasıya gezmek için yakında elektrikli scooter kiralamaya da başlayacaklarını belirterek,” Elektrikli scooterler son zamanlarda ilgimi çekiyordu. Özellikle Cem Yılmaz’da gördüğüm Citycoco’ya hayran kaldım. Çevreye duyarlı oluşu, geniş lastikleri, kişiselleştirilebilir olması beni inanılmaz cezbetti. Cem Yılmaz'la da bizzat görüştüm scooterşe alakalı ve Citycoco Comfort modelini aldım ben de. Fotoğrafta gördüğümde hayran kalmıştım ancak kullanınca hayranlığım daha arttı. Muhteşem bir oyuncak. Otelde tüm tatilcilerin ilgi odağı oldu. Alaçatı sokaklarında Citycoco keyfini misafirlerimin de yaşaması için yakında kiralama hizmeti de vermeyi planlıyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder