15 Ağustos 2018 Çarşamba

SİCCİN 5’İN BASIN GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ “Korkunun Ötesini Yaşadık”

17 Ağustos’ta seyircisiyle buluşacak olan ve korkunun sınırlarını zorlayan Siccin 5’in basın gösterimi Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi. 

Filmin oyuncularının ve yapım ekibinin de katıldığı özel gösterime sinema eleştirmenlerinin yoğun ilgisi de dikkat çekti. Film ilk izleyicilerinden tam not alırken, korku sahnelerinin fazlalığıyla da beğeni topladı.  Siccin 5 ile ilgili ilk yorumlar ise filmin afişini doğrular nitelikte “Korkunun ötesini yaşadık” oldu.

Karain’den sonra Kanyon
Son olarak filmin çekimleri için Nevşehir’in kanserli köy olarak bilinen Karain Köy’ünde bir araya gelen ekip aylar sonra bu sefer Kanyon’da buluşmuş oldu. Karain Köyü ile ilgili anıları sorulduğunda ise Merve Ateş “Karain Köyü bence filmin kendisine ve ambiyansına çok büyük bir katkıda bulundu” derken, Rüya Önal “Gittiğimizde de gördük ki, köyde sadece bir iki hane kalmış hayatını devam ettirmeye çalışan. Korku filmi ruhuna hitap eden mekan haline gelmiş bir köy” dedi. 

Deneyimli oyuncu Tuncay Çağıl ise duygularını şöyle dile getirdi; “Köy yerleşim yeri olarak gerçekten ilginç bir bölgedeydi etrafında ki doğal oluşumlardan bunu anlayabiliyordunuz.  Gittiğimde boşaltılmış evler gördüm o bölgede kanserojen etkisi olan ve uzun zaman solumaya maruz kalındığında kansere sebebiyet veren ve bu sebeple hayatını kaybeden insanlarımızın olduğunu öğrenince de çok üzülmüştüm.”

Alper Mestçi’nin hem yönetmenliğini üstlendiği, hem de senaryosunu yazdığı Siccin 5’in yapımcısı ise Muhteşem Tözüm. Büyük bir merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Rüya Önal, Merve Ateş, Özgür Hacıer, Ece Koroğlu, Ece Edibe Baykal, Pınar Gülkapan, Tuncay Çağıl, Metin Yıldırım, Aslın Su Divrik , Selim Aydın ve Serkan Özgül yer alıyor. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder